voor 2 porties
|
|
Ontdooi de spinazie.
Maak de romaine sla schoon, was en centrifugeer droog.
Meng azijn, 1 eetlepel water, mosterd, een beetje zout en peper, voeg olie toe.
Klop de eieren, melk, een beetje zout, peper en nootmuskaat erdoor.
Knijp de spinazie uit.
Smelt 1 eetlepel boter in een pan met antiaanbaklaag, fruit er de spinazie in, breng op smaak met zout en peper en verwijder.
Smelt 1 eetlepel boter in de pan.
Giet het eimengsel erin en laat het op een zacht vuurtje stollen, terwijl u de pan af en toe omroert.
Verdeel de spinazie, de plakjes kalkoenfilet en de zure room over de omelet.
Laat nog 2 minuten koken.
Vouw de omelet een beetje om en snijd hem dan doormidden.
Schik 1 helft op elk bord met salade en de vinaigrette.
Serveer bestrooid met peterselie.