|
|
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schil de rode uien en snijd ze in acht parten.
Schik ze in een ovenschaal.
Meng de olijfolie, ahornsiroop, chilipoeder, wijn en de balsamicoazijn door elkaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Hussel alles goed door elkaar.
Zet de uien 30 minuten in de oven.
Controleer en roer geregeld.
Mix voor de dressing de cashewnoten met de koffie, sojamelk, ahornsiroop, sojasaus, een snuifje zout en een mespunt chilipoeder in een blender tot een dikke gladde room.
Maak de rucola schoon.
Was de peren en snijd ze in vieren.
Verwijder het klokhuis.
Snijd de kwartjes peer vervolgens in dunne plakjes.
Besprenkel ze met een eetlepel citroensap.
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Versnipper de oregano.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de champignons goudbruin.
Blus ze met een eetlepel citroensap.
Breng op smaak met de oregano en flink wat peper en zout.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
Dresseer de salade in kommen: eerst een toefje rucola en dan een waaier van peertjes.
Leg er een schep geroosterde uien tegenaan.
Vul aan met de champignons, de walnoten en een schep cashew-koffiedressing.