Vis & Schelpdieren
Tenzij anders vermeld, zijn de recepten voor vier personen.
Aantal recepten: 872
![]()
- Aardappel-ansjovischips met een Caesar-dipsaus
- Aardappel-bietentaart met olijven en basilicum
- Aardappel met eryngii
- Aardappelblokjes met scampi en pastis
- Aardappelen in de schil met grijze garnalen en zure room
- Aardappelen in de schil met tonijn
- Aardappelen met gebakken zeetong, champignons en tartaar
- Aardappelen met harissa en gebakken zalm
- Geprakte aardappelen met vis, stoofsla en nieuweolijfolie
- Aardappelcurry met zeebaars
- Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt
- Gewokte aardappelen met kokos, appel en mosselen
- Gepofte aardappels met garnalenvulling
- Gewokte aardappelen met mosseltjes
- Aardappelkebabs met zeevruchten
- Deense aardappelkoek
- Aardappelpuree met koolvis en gestoomde groenten
- Aardappelpuree met tonijn en groene boontjes
- Warme aardappelsalade met gefrituurde reepjes kabeljauw
- Spaanse aardappel-kabeljauwschotel
- Catalaanse aardappelschotel
- Aardappelspiesjes met scampi
- Gevulde aardappeltjes met warmgerookte zalm en zure room
- Aardappelstoofpotje met forelcrème
- Aardappel-venusschelpen chowder
- Aardappelviskoekjes met citroengras en chilipepers
- Krokante aardappeltjes met kabeljauw
- Aardappeltortilla uit de oven met krieltjes en tonijn
- Aardpeerrisotto met Hollandse garnalen
- Akkerpaddenstoelen- & bietenfrietschotel
- Alikruiken
- Gemarineerde ansjovis - Inćuni
- Asperges met garnaaltjes in oosterse dressing
- Asperges met garnalen en tagliatelle
- Asperges met garnalen uit de wok
- Asperges met gegrilde harder
- Asperges met gepocheerd ei en peterselie-olie
- Asperges met kreeft en mosterdsaus
- Asperges met vis
- Asperges met zalm
- Gebakken asperges met langoustines en sot l'y laisse
- Groene asperges met zalm en mierikswortel
- Gestoomde aubergine met Thaise gestoomde witvisfilet
- Australische garnalen en Sint-Jakobsschelpen
- Avocado gevuld met zalmtartaar
- Avocadopuree met vis
- Aziatische spaghetti met sardientjes
- Aziatische zalm met komkommersalade
- Bacalao a la Riojana - kabeljauw op z'n Rioja's
- Bacalhau a Gomes de Sá - Gomes de Sá kabeljauw
- Bakbanaan met gerookte makreel en spitskool
- Bami met brandal kibbeling & atjar campoer
- Bami met citroengarnalen
- Bami kecap met shiitakes en knoflook koriander vis
- Gewokte bami met garnalen en spitskool
- Baskische kabeljauw
- BBQ citroengarnalensaté met noedel-groentesalade en satésaus
- Beethoven’s karper in zwarte saus
- Bietenwrap met zalm
- Bladerdeeggebakje gevuld met vis
- Bladerdeegletter gevuld met pikante witvis en garnalen
- Bloemkool met ansjovis
- Bloemkool met tomaten en schartong
- Boekweit flensjes met gerookte zalm en waterkers
- Gebakken bloemkool met vis op Oosterse wijze
- Boemboe Bali Ikan, krokante visfilet in pittige tomatensaus met broccoli
- Boemboe Roedjak van vis, visblokjes in kruidige kokossaus met boontjes en rijst
- Bowlfood met couscous en zalm
- Brandada van zoete aardappel met vis - Spaanse puree van aardappel
- Brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie
- Braziliaanse compositie van zalm, aubergine en salsa
- Broccoli-mosterdquiche
- Broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje
- Brochette van Sint-Jakobsschelpen met gember en chili
- Brochettes van aardappelen en zeeduivel met een crème van chorizo
- Broodpizza met sardientjes en champignons
- Seafoodburger (kabeljauw, garnalen)
- Cajun vistartaartjes met gemengde bonen en groene rijst
- Calamares en su tinta (calamares in eigen inkt)
- Calamares estofados (Calamares op Spaanse wijze)
- Calamari in zimino, Kleine inktvisjes in saus
- Carpaccio van zachtgerookte zalm met akkerpaddenstoel en wilde kruiden
- Carpaccio van langoustines met een oosterse salade en kippenoestertjes
- Warme carpaccio van kabeljauw
- Catalaanse aardappelschotel
- Ceviche van aardappelen, goudbrasem, limoen en munt
- Ceviche van zeebaars
- Chili gembernoedels met vis en garnalen
- Chilirecept van Miles Davis
- Chilizalm met snijboontjes en zilvervliesrijst
- Chinese viswok met snijbonen en taugé
- Cichorei aardappelpuree
- Chowder met savooiekool en gerookte makreel
- BBQ citroengarnalensaté met noedel-groentesalade en satésaus
- Citroengras Chili noedels met vis en spinazie met gebakken uitjes
- Citroenpasta met garnalen en spinazie
- Citroenrijst
- Coquilles met asperges en champignons
- Coquilles met erwtjes en selderijcrème
- Coquilles met witlof, whisky en zwarte rijst
- Coquilles uit de oven op z’n Amerikaans
- Coquilles van Neil Perry
- Courgette met ansjovis en ui
- Courgettebloem met een vulling van langoustine
- Courgettepaté met forel
- Courgetteschotel met vis en nieuwe aardappels
- Courgettespaghetti met ansjovistapenade
- Courgettespaghetti met zalm
- Romige courgiatelle met garnalen
- Couscous met gegrilde vis en groente
- Couscous met Mediterrane groente en sardientjes
- Couscous met wortel, spinazie en vis
- Creoolse schelvis
- Pittige curry garnalen
- Currykokos garnalen met spinazienoedels
- Currykokos vis en gele wok rijst met tomaat
- Gewokte currykokos garnalenvlinders met rijst en rode paprika
- Rode currynoedels met garnalen
- Deense aardappelkoek
- Verse doperwtjes met rode curry en vis
- Duo van puree en geroosterde aardappelschillen met Sint-Jakobsschelpen
- Fish and Chips uit de oven
- Fisherman’s Pie, Vissersschotel
- Fishfingers met pittige groente
- Foe yong hai met garnalen
- Forel à la Vincent
- Forel en papillot, meerdere recepten
- Forel gestoofd in mosterd
- Forel in folie
- Forel in Italiaanse tomatensaus
- Forel met brie en spek
- Forel met olijvensaus
- Forel met room uit de oven
- Forel met tomatensaus
- Forel op Ardense wijze
- Forel van de barbecue met truffel of met paddestoelsaus
- Elzasser forel met Riesling
- Gebakken forel met limoen
- Gebakken forel met peterselie-aardappelen
- Gegrilde forel
- Gerookte forel met mierikroom en granaatappel
- Gevulde forel in bakpapier
- Forellenboter met uienchutney
- Frikadel ikan goreng
- Galette van pladijs en gekookte ham met raapjes en cider
- Gamba's al ajillo, Gebakken garnalen met knoflook, chili en olijfolie
- Gamba's con crema
- Gamba’s met Romescosaus en aioli
- Gamba’s uit de wok
- Gamba's met witte peper en paprika-kokossaus
- Gamba's met wilde rijst en spinazie
- Pittige gamba’s met gekaramelliseerde witlof en bataat
- Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselder
- Chili-knoflook garnalen
- Garnalen met gebakken groente
- Garnalen met kerstomaatjes
- Garnalen met mihoen-atjarsalade
- Exotische garnalen op zachte sesampuree
- Gebakken grote garnalen met sjalot
- Gemarineerde garnalen met rijst
- Grote garnalen met salade van geplette komkommer
- Gewokte garnalen met zoete soja nasi en koriander
- Garnalen en roomsaus met kervel
- Pittige curry garnalen
- Pittige gemarineerde garnalen met sajoer boontjes en gele knoflookrijst
- Gemarineerde grote garnalen van de grill
- Gewokte garnalen met broccoli en sojasaus
- Rode Thaise garnalencurry met paksoi en limoen
- Garnalencakejes met grove mosterd remoulade
- Garnalenceviche met korianderpesto
- Garnalen groentenpan
- Garnalenkerrie
- Garnalensaté en courgettesaté met lemongrass Chili woknoedelsalade
- Garnalenspies met visbrochettes en salsa picante
- Gegrilde groente met champignons
- Gewokte zoete soja garnalen met rijstsalade
- Roergebakken vruchten met garnalen
- Garnalen met woknoedels en spitskool
- Gewokte garnalenkorma met lente-ui
- Noordzeegarnalen in een witloofsalade met kerrie
- Geep met laurier
- Glasnoedelsalade met stremelzalm
- Goudbrasem met courgette en groene kruidensaus
- Goudbrasem met gevuld tomaatje
- Goud zeebrasem met een apart sausje
- Gravad Lax, gemarineerde zalm
- Gravad lax met rode biet
- Griekse rijst met tonijn en venkel
- Griet met boschampignons, puree van pastinaak, kastanje en hazelnoot
- Griet met eekhoorntjesbrood, rammenas en sesamzaad
- Griet met spinazie
- Gepaneerde griet met bospaddestoelen
- Lasagne van griet en grijze garnalen met selderij
- Grietfilet in spaghetti van aardappel met een lichte kalfsjus
- Groene kool uit de wok
- Groene koolpasta met gamba's
- Groente met gestoofde zalmfilet
- Groentesaus met verse zalm en volkorenspaghetti
- Harderfilet op een brandade met gerookte sprot
- Gegrilde harder met komkommersalsa
- Gegrilde haringburger
- Haringsalade met zure room en bieslook
- Harissa-zalm met venkelsalade
- Lauwwarme heilbot met garnalen en citroengrasschuim
- Hollandse nieuwe met aardappelsalade, meerdere recepten
- Gebakken hondshaai met krieltjes, jonge prei en kerstomaat
- Hutsepot van vis
- Ikan bakar pedis - Pittige gegrilde vis
- Indiase garnalen
- Indonesische groente- en viscurry met amandelrijst
- Indonesische vis met wokgroenten en kerrierijst
- Inktvis in witte wijn
- Inktvis met tomaten
- Gevulde inktvis
- Insalata di lar - alle con aringa, Salade van vlinderpasta met haring
- Italiaanse vis uit de oven
- Italiaans stamppotje met veldsla
- Italiaans vispakketje met tomatensalade en penne
- Italiaans vispotje met krieltjes
- Italiaanse zalmfilet
- Kabeljauw- en koolschotel
- Kabeljauw gerold in paksoi met Parmesano saus
- Kabeljauw gestoofd in wijn
- Kabeljauw in aluminiumfolie bereid
- Kabeljauw in chilisaus
- Kabeljauw in papillot met kruidenboter en pastis
- Kabeljauw met aioli en groenten
- Kabeljauw met Catalaanse herfstsaus
- Kabeljauw met citrusvruchten en mosterdsaus
- Kabeljauw met dillesaus
- Kabeljauw met een korst van gedroogd Meritus rundvlees en een risotto van zenuwstuk
- Kabeljauw met ham, asperges, tijm en aardappelpuree
- Kabeljauw met kurkuma
- Kabeljauw met mosterdsaus
- Kabeljauw met Roquefortsaus
- Kabeljauw met romige paprikasaus
- Kabeljauw met vermouthsaus en gestoofde courgettes
- Kabeljauw met zomergroente
- Kabeljauw op een bedje van brocolliepuree
- Kabeljauw op koolraap-wortelen
- Kabeljauw op z'n Rioja's, Bacalao a la Riojana
- Kabeljauw uit de oven met aardappelpuree uit de oven
- Gebakken kabeljauw met citrusvruchten en mosterdsabayon
- Gestoofde kabeljauw met snijbonen
- Mediterrane kabeljauw
- Op vel gebakken kabeljauw met gele wortel, nori, sesam en korianderolie
- Sambal brandal kabeljauw met citroenboontjes
- Zachtgegaarde kabeljauw met citroen, peterselie en een kikkererwtenstamppotje
- Gebakken kerriekabeljauw met champignon-roomsaus
- Kabeljauwfilet in groentekorst
- Kabeljauwfilets met bloedworst
- Kabeljauwfilet met pasta in een currysausje
- Gebraden zwarte kabeljauwfilets met miso
- Kabeljauwhaasje met zeevruchten en fijne groenten
- Kabeljauw-preischotel met Thaise tonen
- Kabeljauwrecept uit Aruba, Pan Bati met kerri kerri
- Kabeljauwschotel met bleekselderij
- Nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander
- Nasi Istimewa, gebakken rijst met rode peper en garnalen
- Sajoer campoer met kabeljauw en wokgroenten
- Spaanse aardappel-kabeljauwschotel
- Kamschelpen
- Kantonese rijst met garnalen
- Beethoven’s karper in zwarte saus
- Kerrienoedels met tilapia en groente
- Kerrienoedels met vis en groente
- Gewokte kerrie masala vis met citroen en koriander
- Kerstdiner 2021
- Ketjapmie met pittige kabeljauw, krokante prei en paprika
- Verse knoflook visschnitzels
- Gewokte knoflookbami met garnalen en paksoi
- Gewokte knoflook-korianderrijst met vis en boontjes
- Kokosnasi met sugar snaps & sweet chili en garnalen
- Kokosnasi met roodbaarsfilet
- Kokos viskoekjes en broccoli wokrijst
- Komkommer met gin vinaigrette
- Gegrild konijn met scampi op spies, gewokte groenten, soja en Japanse noedels
- Gelakte konijnenfilet met paella en mossel-garnaalsausje
- Sweet Chili kool met vis, knapperige pinda's en witte rijst
- Koolraap met couscous en kikkererwten
- Koolraap met koolvis
- Koolraap met visballetjes in peterselie-roomsaus
- Gegrilde koolvis met slaatje van postelein en coulis
- Koolvisfilet opgerold met ontbijtspek
- Spaghettipompoen met koolvis
- Gegrilde kreeft met boter van pistache en geconserveerde citroen
- Krieltjes-zeevruchtensalade
- Krokante kroepoek met garnalen
- Singaporese laksa curry pasta
- Langoustines
- Langoustines met kreeftenjus en gerookte knoflook
- Lasagne met makreel
- Lasagne met leng
- Lasagne met zalm, butternut en savooikool
- Lasagneflapjes gevuld met vis
- Lente groente
- Geroosterde lentegroenten met sinaasappel en gebakken kabeljauw
- Libanese vis met tomaten-tahinsaus
- Limoennasi met prei en garnalen
- Lintmacaroni met kabeljauw en olijven
- Kruidige linzen met zalm en een salade
- Warme linzen met koriander, limoen en zalm
- Loempia met garnalen
- Loempia met sjalot en gamba
- Look-zonder-lookquiche
- Macaroni met rauwe tomatensaus en sardientjes
- Macaroni met tonijn en pesto
- Madame Maigrets makrelen uit de oven
- Mahi met dukkah en geurige bulgur
- Makreel met appel-cidersaus
- Makreel met kervel
- Makreel met rabarber
- Makreel met wakamé
- Makreel met witte ui, aardappel en lauwwarme crème fraîche
- Makreel pedis in de oven
- Gerookte makreel met tomatensaus
- Kruidig gevulde makreel
- Makreelbroodjes met tomaat en maïs
- Makreelcrème
- Makreelfilet, goud bruin gebakken
- Makreelfilets met kruisbessensaus
- Makreelrolletjes met rabarber
- Makreeltartaar met roze peperkorrels
- Makreeltartaar in saffraanbouillon
- Besneden makrelen met limoen
- Madame Maigrets makrelen uit de oven
- Mediterrane kabeljauw
- Meergranen wrap met groente en sardientjes
- Meerval met citroen en rijst
- Mexicaanse viskebab
- Gewokte vis met mibuna
- Mie met chiligarnalen
- Mie met geroerbakte zalm en groente
- Gewokte hokkien mie met garnalen
- Chinese vismie met paksoi en citroen
- Padang sambalmie met visreepjes
- Mihoen met zalm en shiitake
- Kruidige mihoen met garnalen en paksoi
- Mihoen Dan Oedang, gebakken mihoen met garnalen en tomaat
- Mojama met kapperappeltjes
- Mzoura, Tunesisch gekruide worteltjes met kabeljauw en couscous
- Nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander
- Nasi goreng met krabsticks, gefruite knoflook en citroen
- Nasi istimewa, gebakken rijst met rode peper en garnalen
- Nasi koening met garnalen en paksoi
- Nasi koening met garnalensaté
- Limoennasi met prei en garnalen
- Chili gember noedels met vis en garnalen
- Noedels met gewokte garnalen en sla
- Noedels met Maleise groenten en Sweet & Sour viskoekjes
- Noedels met zalm en roerbakgroente
- Sweet & sournoedels met garnalen
- Noordzeegarnalen in een witloofsalade met kerrie
- Oesters met bosui en sojasaus
- Komkommer met gin vinaigrette
- Oestersoja woknoedels met peultjes en zalm
- Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan
- Gegrilde oesters in boterige barbecuesaus
- Oosterse vinaigrette met sojasaus en sesamzaad
- Zeeuwse oesters met appel-sjalot vinaigrette
- Zeeuwse oesters met komkommer en limoen
- Zeeuwse oesters met sjalottenvinaigrette
- Zeeuwse oesters natuur
- Zomer oesters op Zeeuwse wijze
- Zomer oesters op Griekse wijze
- Zomer oesters op Italiaanse wijze
- Zomer oesters op Portugese wijze
- Zomer oesters op Spaanse wijze
- Zomer oesters op Zeeuwse wijze
- Orzo met garnalen, tomaten en gemarineerde feta
- Ovenaardappelen met zalm
- Ovenaardappeltjes met wijting en spinazie
- Pangasius in sinaasappelsaus
- Ovenschotel van vis met wortel en aardappelpuree
- Ovenschotel voor de zaterdag
- Pad Thai, meerdere recepten
- Pad Thai met rijstnoedels
- Paella
- Paella met kip, mosselen en garnalen
- Paella met vis
- Paella van de zee
- Roergebakken paksoi met garnalen
- Paling in het groen
- Paling in 't lentegroen
- Paling (gestoofd)
- Paling met laurier
- Taartje met gerookte paling
- Pan Bati met kerri kerri, kabeljauwrecept uit Aruba
- Pangasius in tomatensaus
- Pangasius met amandelchermoula en tomatensaus
- Pangasius met een garnalenkorstje
- Pangasius met een sesamkorstje
- Pangasius op een groentebedje
- Gebakken pangasius met wortelpuree
- Gestoofde pangasius met erwtjes
- Roerbak van pangasius en paprika
- Pangasiusfilet in een curry jasje
- Pangasiusfilet geserveerd met verse groenten
- Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje
- Papillot met dorade, citroen en basilicum
- Papillot met zalm en prei
- Papillotte van makreel op de BBQ
- Papillotte van wilde zalm
- Paprika-dragonsaus bij kabeljauw
- Paprikapasta met vis
- Paprikavis uit de oven
- Pasta marinara
- Pasta marinara met gestoofde courgette
- Snelle pasta met broccoli en zeevruchten
- Pasta met ei en kappertjes
- Pasta met gamba's en groene asperges
- Pasta met garnalen
- Pasta met garnalen en preisaus
- Pasta met garnalen en knoflook-botersaus
- Pasta met garnalen en shiitake, meerdere recepten
- Pasta met gerookte zalm in whisky-roomsaus
- Pasta met knoflookroom en rucola
- Pasta met makreel en tomaat
- Pasta met prei en makreel
- Pasta met radijs en Hollandse garnalen
- Pasta met tonijn
- Pasta met tonijn, groente en kappertjes
- Pasta met vis en zeekraal
- Pasta met zalm en tomaten
- Pasta met zalm, winterpostelein en mierikswortel
- Pasta met zeeduivel, garnalen en saffraansaus
- Pasta met zeeëgelkuit
- Siciliaanse pasta met tonijn en gedroogde tomaten
- Pastasalade met tonijn, Insalata di pipe rigate al tonno
- Strikjes pasta tricolore met tonijn
- Pepo's paella
- Penne met prei, tomaat en garnalen
- Penne met romige spinazie en zalm
- Penne met tonijn en roerbakgroente
- Penne met tonijnsaus
- Penne met zalm en courgette
- Pepesan
- Peruaanse rijstschotel met vis
- Pesce in saôr - Vis in zoetzuur
- Peterselieaardappelen met gepocheerde kabeljauw en hollandaisesaus
- Peultjes met zeeduivel in paprikasaus
- Piska na fornu - Vis uit de oven
- Pittige vis uit de oven met wortelsalade
- Pizza al tonno - Pizza tonijn, meerdere recepten
- Pizza met courgette en sardientjes
- Pizza met vis, schaal- en schelpdieren
- Poké bowl
- Poké bowl met gemengde groenten en zalm
- Poké bowl met zeebaars en ponzudressing
- Poké bowl zalm
- Geroosterde pompoen met gestoofde spitskool, kabeljauwfilet of eendenborst
- Gepocheerde rode poon
- Portugese liefde, gemengde visfilet
- Pot-au-feu de poisson, (visstoofschotel)
- Potted shrimps – garnalenpotjes
- Preipuree met vis en kruidenboter
- Provençaalse vispakketjes
- Provençaalse zalm
- Ratatouille de poisson, Ratatouille van vis
- Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia
- Reuze langoestestaarten met babygarnaalstaartjes
- Risotto met citroen en garnaaltjes
- Risotto met daslook en zeevruchten
- Risotto met garnalen en witte wijn
- Risotto met gegrilde garnalen
- Risotto met Hollandse garnalen en citroen
- Risotto met kabeljauwfilet en garnalen
- Risotto met kreeft en konijn
- Risotto met rucola en zalm
- Risotto met tonijn, spinazie en tomaat
- Risotto met venkel en gerookte zalm
- Geroosterde sardines met risotto
- Rivierkreeftjes met tomaat en citroen
- Gepocheerde rode poon
- Rode snapper met groenten en aardappelen
- Rode snapperfilet met citroenpasta
- Rode Thaise garnalencurry met paksoi en limoen
- Rode viscurry met limoenboontjes en basmatirijst
- Rode viscurry met peterselienoedels
- Roerbak méditerranée van zwaardvis en tonijn
- Roerbakje met groenten en rivierkreeftjes
- Roerbakschotel met visfilet
- Rog met botersaus
- Rog gevuld met aardappelrisotto
- Rogvleugel met bruine boter en kappertjes, meerdere recepten
- Met aardappel gevulde roodbaars in de oven
- Gestoomde roodbaarsfilet met gember, knapperige lente-uitjes en wortel
- Röstikoekjes met zalm
- Rijst met gegrilde garnalen
- Rijst met Five Spice vis en broccoli
- Rijst met gerookte zalm en broccoli
- Kantonese rijst met garnalen
- Peruaanse rijstschotel met vis
- Spaanse rijstschotel met garnalen en tomaat
- Vietnamese slarolletjes met gewokte garnalen en sojasaus
- Saffraan-risotto met vis en venkel
- Sambal brandal kabeljauw met citroenboontjes
- Sajoer boontjes met vis en Chinese eiermie
- Sajoer snijboontjes met vis, rode peper & taugé
- Sajoer campoer met kabeljauw en wokgroenten
- Sardines op de barbecue met Provençaalse tomaten
- Gegrilde sardienen met zongedroogde tomaten en vinaigrettem, Insalate di patate e sarde
- Gegrilde sardines met couscoussalade
- Gegrilde sardines met tomaat
- Geroosterde sardines met rijst en broccoli
- Scampi diabolo
- Scampi met chilipepertjes en saffraanrijst
- Scampi met kokos
- Gewokte scampi met pittige saus en tagliatelle
- Schelvis in ’t groen met krieltjes
- Schelvis met groenten
- Schelvis met tomatensaus
- Schelvis op Hamburgerwijze
- Gegratineerde gerookte schelvis en bloemkool
- Creoolse schelvis
- Schelvisschotel met aardappel en tomaat
- Schol met bloedworst en mierikswortel
- Sfincione
- Potted shrimps–garnalenpotjes
- Singaporese laksa curry pasta
- Sint-Jakobsschelpen met witloofcurry en appelen
- Sint-Jakobsschelpen met haricots verts
- Gebakken Sint-Jakobsschelpen in koraalsaus
- Gegratineerde Sint-Jakobsschelpen
- Gegratineerde Sint-Jakobsschelpen met champignons
- Geschroeide Sint-Jakobsschelpen op krokante wontons
- Sint-Jakobsschelpen met zeekraal
- Gebakken Sint-Jakobsschelpen, thee van dashibouillon en namenko
- Skreifilet . . . Winterkabeljauw met zijn garnituren
- Slakjes met hazelnoten in roomsaus
- Snoekbaars met witte wijn uit de oven
- Snoekbaars uit de Overijsselse Vecht
- Snijbiet met olijven en citroen en vis
- Knapperige snoekbaars
- Soja sesam garnalen met paprika, ananas en paksoi
- Spaghetti al tonno
- Spaghetti alla molliche
- Spaghetti met asperges en zalm
- Spaghetti met doperwtjes en tonijn
- Spaghetti met scampi in een pecorino tomatensausje
- Spaghetti met tuinboontjes en zalm
- Aziatische spaghetti met sardientjes
- Spaghettini met asperges en zalm
- Spirellipasta met scampi
- Suprème van snoekbaars met rode kool en knolselder
- Spaanse aardappel-kabeljauwschotel
- Spaghetti met gerookte zalm en garnalen
- Spruitjesstamppot met kabeljauw
- Stoofpot met kabeljauw
- Italiaans stamppotje met veldsla
- Stoofpotje met vis en garnalen
- Summer rolls met ceviche en mango
- Surinaamse vispastei
- Gewokte Sweet Chili garnalen met noedels en paprika en prei
- Gewokte Sweet Chili noedels met vissaté en pittige tomatensalade
- Gewokte Sweet Chili noedels met garnalen en snijboonruitjes
- Sweet & sournoedels met garnalen
- Tagliatelle met broccoli en gamba’s
- Tagliatelle met garnalen
- Tagliatelle met paprika en vis
- Tagliatelle met sardine-paprikasaus
- Tagliatelle met vis
- Tagliatelle met zalm
- Tagliatelle met zalm en spinazie
- Tandoori zalm
- Tarbot met tijmboter en olijven
- Gegrilde tarbot met mosterdsaus
- Gegrilde tarbot met sinaasappel en dragon
- Tempura van groenten, vis en kip
- Teriyaki zalm
- Thaise basilicumnasi met BBQ-viskoekjes en satésaus
- Thaise nasi met snijbonen, garnalen en limoen
- Thaise rode viscurry met lente-uitjes en seroendeng
- Thaise viscurry
- Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst
- Thaise viscurry met taugé en mihoen
- Thaise viscurry van zalm en garnalen met basilicum-rode ui noedels
- Thaise vis- en garnalencurry met sperzieboontjes, bamboe en rijst
- Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus
- Tilapia met basilicum in de oven
- Tilapia in sinaasappelsaus
- Tilapia met amandelchermoula en tomatensaus
- Tilapia met korma saus
- Tilapia met pesto in de oven
- Tilapia met een sesamkorstje
- Tilapia met mosterdpanade
- Gestoofde tilapia met erwtjes
- Tilapiapakjes met pasta
- Tjap tjoy met krab en peterselierijst
- Tomatenpasta met tonijn
- Tongfilets met saffraanrisotto en gegrilde coquilles met beurre blanc
- Tonijn Jerez stijl
- Tonijn met tomaat
- Gegrilde tonijn met umamisaus
- Gepeperde tonijn met groene asperges en mozzarella
- Tonijnsteak met gembersalsa
- Torentje van puree met groenten en vis
- Tortellini met spinazie en snoekbaarsfilet gepaneerd
- Tortilla de marinos - Tortilla met zeevruchten
- Tournedos van zalm en kabeljauw
- Tricolore strikjes met kabeljauw
- Tuinbonen met vis
- Tunesisch gekruide worteltjes (Mzoura) met kabeljauw en couscous
- Tijgergarnalen met een limoendressing
- Kokos viskoekjes en broccoli wokrijst
- Venkel-zalmburgers
- Gegratineerde venkel kabeljauwschotel
- Gevulde venkel met zalm en kaassaus
- Pikante vis gestoomd in bananenblad
- Pittige venkel-vissoep
- Pittige vis uit de oven met wortelsalade
- Venusschelpjes met chorizo en pimentón
- Vlugge Venusschelpjes
- Vietnamese visfondue
- Vietnamese slarolletjes met gewokte garnalen en sojasaus
- Vis, bloemkool, kappertjes en citroenvinaigrette
- Vis calulu
- Vis en aardappelschaal met pesto
- Vis en garnalen met spinazie en kokos
- Vis - spinazie ovenschoteltje
- Vis in bierbeslag
- Vis in een jasje
- Vis in een romige groentesaus
- Vis in folie met pesto van kervel
- Vis in pittige broccoli - kokossaus
- Vis in tomatensaus
- Vis in zoetzuur - Pesce in saôr
- Vis in zoutkorst
- Vis met biersaus
- Vis met doperwtjes
- Vis met gember
- Vis met groentejulienne en krieltjes
- Vis met Italiaanse andijvie en citroen
- Vis met kerstomaatjes en knoflook
- Vis met kruidenkaaskorst
- Vis met kruidenkorst
- Vis met kruiden-spektopping
- Vis met Libanese tomatensaus
- Vis met luzerne uit Guatemala
- Vis met mosterdkorstje
- Vis met notenkorstje
- Vis met pikante saus
- Vis met port-speksaus
- Vis met prei, spinazie en sumac
- Vis met prei-kerriesaus
- Vis met spinazie-citroensaus
- Vis met tapenade
- Vis met tomaten-tahinsaus
- Vis met zeewiercrunch
- Vis met zoete aardappel in een pakketje met komkommersalade
- Vis met zomergroente
- Vis op paprika's
- Vis uit de oven met broccoli
- Gebakken vis met zoetzure saus
- Simpel gebakken vis met groenecurryworteltjes
- Gefrituurde vis
- Gegrilde vis
- Gegrilde vis met appelglazuur
- Gegrilde vis met chermoula
- Gegrilde of gebakken vis
- Gemarineerde vis met rijst
- Gemarineerde vis met verse gember en wortel
- Gepocheerde vis (moten of filets)
- Gestoofde vis (diepvries) moten of filets
- Gestoomde vis
- Gestoomde vis met gember
- Gewokte knoflook-koriander vis met worteltjes
- Gewokte vis in teriyaki met mihoen
- Gewokte vis met mibuna
- Pittige vis uit de oven
- Romige vis met paprika
- Vis onder een dekentje
- Vis op z'n Vietnamees
- Visbroodje
- Visburgers
- Gemengde gegrilde visschotel
- Viscurry, meerdere recepten
- Viscurry met champignons
- Viscurry met tomaat, meerdere recepten
- Viscurry uit Goa
- Viscurry uit Sri Lanka
- Rode viscurry met limoenboontjes en basmati rijst
- Thaise viscurry
- Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst
- Thaise viscurry van zalm en garnalen met basilicum-rode ui noedels
- Visfilet in kruidensaus
- Visfilet in sambal-tomatensaus
- Visfilet met broccoli en sambal-klappersaus
- Visfilet met courgette en tomaat
- Visfilet uit de braadzak
- Vietnamese visfondue
- Visgratin
- Mexicaanse viskebab
- Viskebabs met pittige aardappelsalade
- Viskoekjes, meerdere recepten
- Viskoekjes met couscous
- Viskoekjes met sperziebonen en champignons
- Vis - spinazie ovenschoteltje
- Vis op z'n Libanees met tomaten-tahinsaus
- Viskroketjes
- Vismoten met vijf kruiden en kapucijnerstamppot
- Vismousse met paprikacoulis
- Visnuggets met tomatensalsa
- Vis-ovenschotel met aardappelen
- Vis-ovenschotel met prei
- Italiaans vispakketje met tomatensalade en penne
- Vispakketjes in wijnbladeren
- Vispakketjes met kruidenolie
- Romige vispastei met prei
- Surinaamse vispastei
- Vispotje met bloemkoolsalade en kruidige aardappelpuree
- Vispotje met pasta
- Visragout met doperwtjes, wortelen en aardappelen
- Visrolletjes in doperwtjessaus met Italiaanse groente
- Gestoomde visrolletjes met tomatenvinaigrette
- Vissersschotel, Fisherman’s Pie
- Visspies met paksoi en appel
- Visspiesen
- Visspiesen met gestoofde tomaten en stokbrood
- Visspiesen met mangomosterd
- Vissticks met rijstsalade
- Vissticks met snijboontjes en aardappelen
- Vissticks met Thais slaatje
- Visstoofschotel, Pot-au-feu de poisson
- Cajun vistartaartjes met gemengde bonen en groene rijst
- Visterrine, voorgerecht
- Vis tikka masala
- Chinese viswok met snijbonen en taugé
- Vitello tonnato, meerdere recepten
- Warmoes quiche met gerookte zalm
- Gegrilde witlof
- Wittekool met grijze garnalen
- Wokroll met kormagarnalen
- Wokkomkommer met verse tonijn
- Five Spice wokroll met zalm, boontjes en taugé
- Wortelcurry met kokos en vissaté
- Gekruide worteltjes met kabeljauw en couscous
- Wrap met groente en sardientjes
- Wrap met tonijn en groente
- Wraps met gerookte zalm
- Wraps met krokante vis
- Wraptortilla met krab
- Kruidenwraps met eiersalade en garnalen
- Wijngaardslakken met poleimunt
- Wijting met tomatensaus
- Blauwe wijtingfilet met witloof
- Zalm, diverse bereidingen
- Zalm en yoghurtsaus met citrusrasp
- Zalm in champagnedressing met kruidenpuree
- Zalm gekonfijt in kruidenolie
- Zalm gemarineerd in Lapsang Souchong met wasabicrème
- Zalm (huisgerookt)
- Zalm in de oven
- Zalm in een spinazie roomsausje
- Zalm in filodeeg
- Zalm in pakketjes op zijn Japans
- Zalm in sinaasappelsap met couscous
- Zalm met blauwe kaas
- Zalm met brie in whisky
- Zalm met couscous en sinaasappel
- Zalm met dille op een bedje van groenten
- Zalm met gemarineerde rode kool
- Zalm met geroerbakte krieltjes en groente
- Zalm met groene asperges en citroen
- Zalm met groente en bulgur
- Zalm met krokant korstje
- Zalm met krokante rozemarijn
- Zalm met kruidentopping uit de oven
- Zalm met venkel-roomsaus uit de oven
- Gemarineerde zalm met preigroen
- Zalm onder een dekentje
- Zalm uit de oven
- Aziatische zalm met komkommersalade
- Braziliaanse compositie van zalm, aubergine en salsa
- Five Spice zalm met gewokte knoflookspinazie en Chinese mie
- Gegrilde zalm met ansjovisboter
- Gegrilde zalm met avocadosalsa
- Gegrilde zalm met kappertjes
- Gegrilde zalm met kerrie-paddestoelen en kecapmie
- Gegrilde zalm met korianderpesto
- Gegrilde zalm met olijven-selderijsalsa
- Gegrilde zalm met witlof
- Geroerbakte zalm
- Gerookte zalm met citroenfettuccine
- Geroosterde zalm in de krant
- Gestoofde zalm met prei, paprika en wortel
- Gewokte zalm met kecap-citroensaus
- Zalm Napoletana
- Provençaalse zalm
- Teriyaki zalm
- Torentje van gerookte zalm
- Zalmburger
- Zalmcarpaccio, meerdere recepten
- Zalmcarpaccio (citroendressing)
- Zalmcarpaccio met rucola en pijnboompitten
- Zalmfilet in prosciutto met kruidige linzen & spinazie
- Zalmfilet met bonenpuree en mangosalsa
- Zalmfilet met crème fraîche
- Zalmfilet met sesamzaad en peultjes
- Zalmfilet met soja en sesamsalade
- Italiaanse zalmfilet
- Zalmfilets met bonenpuree en mangosalsa
- Zalmforel à la Vincent
- Zalmforel met Vlaamse asperges
- Zalmpakketje met paddestoelen en bietjes
- Zalmpakketjes met groene asperges en pesto
- Zalm piri piri bowl
- Zalm-preischotel
- Zalm prei ovenschotel
- Zalmquenelles met groenten en een blanke botersaus
- Zalmquiche
- Zalmquiche met dille
- Zalmrolletjes
- Zalmrozetten met tonijncrème en salade
- Gegrilde zalmsaté met sweet & sour groentenoedels en gebakken uitjes
- Zalmspiesjes
- Zalmspiesjes met een aardappelkorstje en een basilicumsaus
- Zalmspiesjes met limoenmayonaise
- Zalmsticks met aardappelpartjes in de oven
- Zalmtartaar
- Zalmtartaar met tomaat en ei
- Zalmtartaar met verse kruiden en knapperige groentestaafjes
- Zalmtartaar onder knapperig deksel
- Zarzuela
- Zarzuela de pescado
- Zarzuela Valenciana
- Zeebaars in folie
- Zeebaars met aardappels en olijfolie
- Zeebaars met aardappels en olijven
- Zeebaars met boerenkool
- Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen
- Zeebaars met kruiden en groene asperges
- Zeebaars met pastis en Opperdoezers
- Zeebaars met vleestomaten
- Gegrilde zeebaars met paprikasaus en auberginepuree
- Zeebaarsfilet gestoomd met laurier, sinaasappel, citroen en olijfolie
- Zeebaarsfilets met knoflookpuree
- Zeebrasem uit de oven
- Zeebrasemfilets met kleine groentes
- Zeeduivel in een jasje van bladerdeeg
- Zeeduivel met saffraan
- Gebakken zeekat, pasta met gekonfijte paprika en tomaat
- Zeetong met lintnoedels asperge
- Zeetongrolletjes met rivierkreeftjes
- Gevulde zeetongrolletjes op een bedje van zomerse groenten
- Zeeuws vispotje
- Zeeuwse visschotel
- Zeevruchten brochettes
- Zeewolf met gembersaus
- Zeewolf met mosterdsaus
- Zeewolf met tapenade en roergebakken spinazie
- Zonnevisfilet gepaneerd met eigeel
- Zonnevisfilet met kokos-limoensalade
- Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes
- Zuiderse aardappelpuree met zwaardvis
- Zuurkool met kabeljauw
- Zuurkool met zalm
- Roerbak méditerranée van zwaardvis en tonijn
- Zwaardvissteak gegrild met gegrilde courgette
Voor het laatst bijgewerkt op: