Terug
Hoeveelheden              
               
Aantal personen:   60          
               
1. PASTASALADE I         7. CHEFS SALADE    
pennes 900,00 g     bacon 120,00 g
venkel julienne 325,20 g     groene salade 120,00 g
tomaat batonnets 126,00 g     gekookt ei 120,00 g
zwarte olijven gehakt 49,80 g     kaas julienne 120,00 g
          ham julienne 120,00 g
2. PASTASALADE II         croutons 60,00 stuk(s)
farfalle 900,00 g     tomaat 3,00 stuk(s)
genovese:         creamy mosterddressing 0,24 l
knoflook 3,60 g          
basilicum 7,80 g     8. WITTE BONENSALADE    
pijnboompitten 19,80 g     ijsberg salade julienne 0,48 krop(pen)
peccorino 49,80 g     romeinse salade julienne 0,48 krop(pen)
parmesan 49,80 g     julienne salami 159,60 g
olijfolie 180,00 g     picolinis gehalveerd 199,80 g
          witte boontjes 199,80 g
3. RIJST/KERRIESALADE         parmesan 96,00 g
Basmati rijst (gaar) 1000,20 g     olijf vinaigrette 0,24 l
kastanje champignons 199,80 g          
lente uitjes 100,20 g     9. TACOSALADE    
bleekselderij 199,80 g     runder gehakt 498,00 g
kerrie mayonaise 0,60 l     gesnipperd ui 30,00 g
waterkers 4,00 bos(sen)     french dressing 0,24 l
peterselie 2,00 bos(sen)     ijsberg 0,24 krop(pen)
          tomaat brunoise 96,00 g
4. GARNALENSALADE         mais 96,00 g
Basmati rijst (gaar) 1000,20 g     witte boontjes 198,00 g
Noorse garnalen 349,80 g     radijs 96,00 g
coriander 2,00 bos(sen)     tacos 100,00 stuk(s)
couilis crevettes 0,12 l     crème fraiche 0,24 l
mayonaise 0,24 l          
          10. WALDORFSALADE EUROPEES  
5. AARDAPPELSALADE I         appel 348,00 g
aardappel (Nicola) 1000,20 g     knolselderij 696,00 g
witte wijn 0,18 dl     walnoten 27,00 g
sjalot 99,60 g     crème fraiche 0,24 l
fines herbes 100,00 g     citroensap    
vinaigrette 0,24 l     kastanje honing    
               
6. AARDAPPELSALADE II         11. ORIENTAALSE GEVOGELTESALADE    
aardappel (ratte) 1000,20 g     gevogelteborst 15,00 stuk(s)
cider azijn 0,18 dl     champignons 100,20 g
garnalen 300,00 g     tauge 90,00 g
  300,00 g     rode paprika julienne 60,00 g
lente ui 79,80 g     spinazie 120,00 g
fines herbes 100,00 g     amandelen 49,80 g
mosterd mayonaise 0,24 l     peulen 100,20 g
          hoi sin vinaigrette 0,48 l
               
               
               
12. NICOISESALADE         14. GEVULDE ANANASSEN 1,98 stuk(s)
tomaat batonnets 198,00 g     ananas vruchtvlees 480,00 g
haricotverts 198,00 g     cherry tomaat 60,00 stuk(s)
aardappel batonnets 198,00 g     avocado 2,70 stuk(s)
gekookt ei 300,00 g     vin. met r.w. azijn 0,12 l
zwarte olijven gehakt 78,00 g          
tonijn (blik) 600,00 g     15. KOOLSALADE    
kropsla 1½0 krop(pen)     wittekool 696,00 g
basilicum 0,18 bos(sen)     lente ui 99,60 g
          bleek selderij 300,00 g
13. GRIEKSE SALADE         ongezouten pindas 213,00 g
ijsberg sla 1,80 krop(pen)     sherry vinaigrette 0,24 l
lente ui 99,60 g          
komkommer 199,80 g     Tortilla omelet 2 pannen    
tomaat 199,80 g          
groene paprika 199,80 g     lente uitjes fijn gesneden 20 st.
radijs 72,00 g     rode paprika julienne 20 st.
feta 210,00 g     groene paprika julienne 20 st.
olijven 3,00 g     courgette brunoise 10 st.
peterselie 0,18 bos(sen)     Bleekselderij stengel brunoise 40 stengels
knoflookpuree 30,00 g     chorizo brunoise 1000 gr
          eieren 80 st.
        room    
Gevulde tomaatjes: 40,00 stuk(s)     saffraan    
cous-cous 80,00 g          
rode paprika 80,00 g          
aubergine 80,00 g     Guacamole: 2,00 kg
champignon 80,00 g          
venkel 80,00 g          
          ZALM    
          gerookte zalm 1200,00 g
          mierikswortel saus 0,96 l
          mosterdsaus 0,96 l
Gevulde artisjokbodems: 20,00 stuk(s)     kappertjes 48,00 g
½ gamba 10,00 stuk(s)     uitjes 60,00 g
Bocconcini 100,00 g     citroen 75,00 partje(s)
               
          landbrood 6,00 broden
Gevulde komkommer: 20,00 stuk(s)          
fumet poisson 0,20 l          
gelatine 4,00 g          
gerookte paling 80,00 g     OESTERS    
room 160,00 g     Creuses 60,00 stuk(s)
citroensap              
          citroen 75,00 partjes
          azijn 0,06 l
Gevogelte bouillon 30,00 liter     sjalot 60,00 g
Kruiden flensjes 60,00 stuks          
               
               
               
               
Gevogelte burger gegrild (30gr p.p.):              
bolletje 75,00 stuk(s)     ITALIAANS    
gevogelteborst 1500,00 g          
ei 187½0 g     tortelini 189,42 g
room 750,00 g     gnocchi di patata 189,42 g
mie de pain 300,00 g     ravioli 189,42 g
rode paprika puree 112½0 g          
dragon 0,75 bos(sen)     kip/roomsaus 0,60 l
          tomatensaus 0,60 l
Runder burger (30g p.p.):         Pesto 0,60 l
bolletje 75,00 stuk(s)          
rundvlees 1972½0 g     PROSCIUTTO    
geweekt brood 315,75 g     Parmaham 300,00 g
          grisinnis 30,00 stuk(s)
tomaten chutney 225,00 gr          
thousand islands dressing 0,75 l          
          VLEES    
               
EURO-AZIATISCH ETEN         Boeuf Wellington 5,00 stuks
          Sc. Madera 6,00 liter
DIM-SUMS:              
Colourfull fish ball 30,00 stuk(s)     Rundvlees curry 15,00 kg
Shao mai 30,00 stuk(s)     Reepeper 15,00 kg
Golden cake 30,00 stuk(s)          
Bean curd 150,00 stuk(s)     kalkoen 5 stuks
SUSHIS:         Zuurkool 10 kg
Sushi gamba 3,00 rol(len)     Jus brun de volaille 6 l
Sushi tonijn 3,00 rol(len)          
Sushi zalm 3,00 rol(len)     Pommes Duchesse torentjes 40 g 300,00 stuks
pickled roll 3,00 rol(len)     Pommes frites 20,00 kg
          Pommes vapeur 300 stuks
Sweet & sour dip saus 0,66 l          
Black bean & garlic dipsaus 0,66 l     Basmati rijst 10,00 kg
Soya saus 2,00 l          
wasabi 3,00 schaaltjes     Haricotverts 10,00 kg
Pickled ginger 8,00 pakjes     Witlof gebraiseerd/gebakken 100,00 stuks
               
          Groenten melange:    
Brochettes kreeft (25 gr) 100,00 stuks     meiknol 2500,00 g
          Pompoen 2500,00 g
Brochettes gambas 100,00 stuks     Knolselderij 2500,00 g
          Groene paprika 2500,00 g
Cocktail saus 4,00 l          
Bbq saus 4,00 l     Gegrilde zalm escalopes (40 g) 200 st.
Mayonaise 4,00 l     Hollandaise saus 6 l
Remoulade 4,00 l          
Olijf vinaigrette 4,00 l          
Aceto vinaigrette 4,00 l          
               
               
               
               
KAAS         DESSERTS    
               
Jong belegen 1,00 heel     patisserie    
Belegen 1,00 heel     Kerststollen    
Overjarig 0½0 heel          
Schapenkaas 2,00 heel     Flensjes    
          Warme kersen    
Stilton 2,00 heel     Brownies    
Brie 2,00 heel     Warme chocolade saus    
St. Maure 14,00 heel          
Reblochon 7 heel     Roomijs & sorbets    
          Omelette Vesuvius    
               
Kaasbrood, geserveerd in grote pain surprise         Gevulde soezen    
roggebrood 6,00       Mille feuille    
notenbrood 8,00 broden          
rozijnenbrood 8,00 broden          
Crackers 8 pakjes          
Terug