Gebakken rozijnenbroodrolletjes gevuld met roomkaas

rozijnenbroodrolletjes (2K)

  • 12 sneden rozijnenbrood zonder korst
  • 2 bakjes roomkaas met kruiden
  • 6 fijngehakte gedroogde abrikozen

Roer de roomkaas glad in een kom en meng de fijngehakte abrikozen erdoor.
Leg de rozijnenbroodsneden op een werkvlak en rol deze stuk voor stuk plat met een deegroller tot de helft van de dikte.
Bestrijk de plakjes met de roomkaas ( ½ cm) en rol deze voorzichtig op.
Verpak de rolletjes vervolgens in aluminiumfolie en laat ze in de koelkast ca. ½ uur opstijven.
Haal ze daarna uit de folie en snijd ze in dunne plakjes.
Bak de rolletjes vervolgens in een pan met anti-aanbaklaag aan beide zijden lichtbruin en serveer ze meteen als nagerecht of lunchgerecht.

Wijnadvies
Brut sparkling Wine, Lyngrove Collection, Weskaap, Zuid Afrika

Succestip
Ook lekker als koud borrelhapje.

Bron: Spar Succes recepten

Terug