Rijkelijke wentelteefjes

Met aardbeien

  • 300 g aardbeien
  • 3 eetl. balsamicoazijn
  • 1 handje verse muntblaadjes
  • 4 eetl. magere verse kaas

Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes.
Schep er de balsamicoazijn en de fijngesneden muntblaadjes onder en laat 15 minuten rusten.
Schik de wentelteefjes op een bord, schep er de aardbeien en de magere verse kaas op.
Werk eventueel af met een extra blaadje munt.

Met gekarameliseerde appel

  • ½ theel. citroensap
  • 100 g suiker
  • 3 eetl. water
  • 1 appel in schijfjes gesneden en slagroom

Breng het eimengsel voor de wentelteefjes op smaak met het citroensap.
Smelt in een koekenpan de suiker met het water tot lichtbruin en schep er de appelschijfjes door.
Serveer de schijfjes bij de wentelteefjes.
Lekker met een toefje slagroom.

Kooktip

Bekijk eveneens onze video met stap-voor-stap instructies.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug