voor 6 personen |
|
|
Benodigd: 6 muffinvormpjes, als je siliconevormpjes gebruikt vergemakkelijkt dat het ontvormen.
Klop de eieren en de eierdooier luchtig op met de fijne suiker,tot het mengsel als een lint van de klopper
afloopt.
Smelt de bittere chocolade met de boter in de microgolfoven of in een warmwaterbad en roer goed glad.
Giet er beetje bij beetje het ei-suikermengsel bij en roer voorzichtig om.
Strooi er de gezeefde patisseriebloem bij en spatel luchtig om, tot alle bloem opgenomen is.
Beboter de vormpjes en bestuif met bloem.
Giet het chocolademengsel in de vormpjes.
Bak gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Haal voorzichtig uit de vormpjes en bestrooi met de cacaopoeder.
Serveer meteen, anders stijft de vulling op.
Bron: Inge Deyck
Gepubliceerd door: Kook Jij