|
|
Bekleed de cakevorm met folie en laat het folie aan beide kanten overhangen.
Klop de ricotta en geitenkaas in een keukenmachine door elkaar en breng op smaak met peper.
Verkruimel de blauwe kaas grof en schep erdoorheen.
Vul de vorm met het kaasmengsel en druk goed aan zodat er geen luchtbellen ontstaan.
Dek af en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160 ÂșC.
Maal alle noten met de havermout, het eiwit en een snuf zout in een keukenmachine tot een deeg en voeg eventueel 1 eetlepel water toe als het deeg te stug blijft.
Mix op het laatste moment de sesam erdoorheen.
Rol het deeg tussen 2 stukken ingevet bakpapier uit tot een dunne lap en snijd of steek hier vormpjes naar keuze uit.
Leg het deeg met het bakpapier op de bakplaat en bak in de oven in circa 10 minuten goudbruin.
Laat de crackers afkoelen en krokant worden.
Halveer de druiven en schep ze met de kruiden door elkaar.
Klop de honing los met het citroensap en een beetje peper en schep door de druivensalade.
Stort de terrine op een plank en snijd per persoon 2 plakken af.
Schik de kaasterrine op een bord en serveer met de druiven en notencrackers.