voor 8 personen
|
|
Gelatine weken in water.
Amaretto op warmen, gelatine erin oplossen laat een beetje afkoelen.
Platte kaas mengen met de suiker, klopklop bereiden zoals op de verpakking staat vermeld.
Meng dit zeer goed onder de platte kaas.
Snij 250 gram aardbeien in stukjes meng deze onder het kaasmengsel evenzeer de opgeloste gelaine.
Koeken fijn hakken in de cutter en met de boter mengen.
Neem een springvorm bekleed de bodem met bakpapier, verdeel koekenmassa erover.
Zeker niet vergeten de rand van de springvorm in te vetten met olijfolie.
Stort de plattekaas in de springvorm.
Zet een nachtje in de ijskast voor het opstijven.
Verwijder de vorm voorzichtig en zet op bord.
Werk af met de aardbeien, chocolade krullen, kersen en advocaat.
Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij