Gevulde pannenkoeken met browniesbeslag

gevulde_pannenkoeken (3K)

  • 200 g tarwebloem
  • 2 eieren
  • snufje zout
  • 40 cl melk
  • 1 pak browniesmix
  • 100 g grof gehakte macadamiannoten
  • cacaopoeder voor de garnering

Maak het beslag en bak hiervan de pannenkoeken.
Leg ze uit op het werkvlak en laat ze afkoelen.
Maak het browniesbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de noten door het beslag.
Verdeel het browniesbeslag over de helft van iedere pannenkoek en vouw deze dicht tot een ½ ronde.
Leg ze nu op vetvrij papier op een ovenplateau.
Bak ze in een voorverwarmde oven op 190 °C in 20 minuten gaar.
Controleer met een houten prikker.
Als deze schoon uit het beslag komt dan kunt u de pannenkoeken uit de oven halen.
Bestrooien met cacaopoeder en direct serveren.

Wijnadvies
een gekoeld glas zoete, rode dessertwijn

Succestip
U kunt ze ook laten afkoelen en in plakken snijden en bij de koffie serveren.

Bron: Spar Succes recepten

Terug