voor 2 personen
|
|
Bestrijk 2 kleine puddingvormpjes of schaaltjes met wat olie.
Week de gelatine 10 minuten in koud water.
Breng 1 eetlepel citroensap met 2 eetlepels water tegen de kook aan.
Los hierin de goed uitgeknepen gelatine op.
Wrijf de cottage cheese door een zeef en klop de crè me fraîche er door.
Voeg het gelatinemengsel, de geraspte citroenschil en 1 eetlepel suiker toe.
Verdeel dit over de puddingvormpjes en laat het in de koelkast in 2 uur opstijven.
Maak de aardbeien schoon en houd 2 mooie achter voor garnering.
Pureer de rest van de aardbeien met de rest van het citroensap en de suiker in een keukenmachine of met een staafmixer fijn.
Stort de puddinkjes op 2 kleine borden en schenk de saus er om heen.
Garneer met de in plakjes gesneden aardbeien.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht wraptortilla met krab.