Magnetron
en combi magnetrons
Tenzij anders vermeld, zijn de recepten voor vier personen
en= vegetarisch
Algemene informatie
Tips en weetjesBlijf op de hoogte van nieuwe gerechten via een RSS feed
![]()
Aantal recepten: 289
![]()
- Aardappel in de schil met tomaat, mozzarella en zwarte olijven
- Aardappel-visragoût
- Gepofte aardappel
- Aardappelen koken
- Aardappelen poffen
- Gepofte aardappelen
- Gepofte aardappelen met chili-eieren
- Aardappelgratin
- Aardappelpuree
- Acht-minuten brood
- Appelmoes, meerdere recepten
- Aardappeltulband
- Aardbeien-frambozensaus
- Amandelgriespudding
- Ananasgrog
- Gepocheerde appel met mandarijntjes
- Warme appel in koude vanille jas
- Appel-blauwe bes crumble
- Appelcompote
- Gevulde appels
- Appeltaart
- Artisjokken met kruidendip
- Asperges al prosciutto crudo
- Atjar tjampoer
- Avocadomousse
- Babi kecap
- Banketbakkersroom
- Bearnaisesaus
- Bebotok (Indonesische gehaktring)
- Béchamelsaus, meerdere recepten
- Biefstuk met groenten in zwarte bonensaus
- Bietensoep
- Bietjes
- Bitterkoekjesijs met aardbeien
- Bloemkool
- Boterkoek
- Bouillon
- Bouillon met Chinese paddestoelen en doperwten
- Broccoli
- Broccoli met gember
- Brood met gesmolten kaas
- Broodje bapao
- Gevulde broodjes
- Broodnoedels
- Brownie
- Canadese erwtensoep
- Gevulde champignonhoeden
- Champignonsoep
- Chili con carne
- Chinese koolpakketjes met kerriegehakt
- Chinese zomergroentenmix
- Chobis
- Chocoladecake
- Chocoladepudding met een witte muts
- Romige chocoladesaus
- Chocoladetruffels
- Citroenmousse met gepocheerde sinaasappelschijfjes
- Clafoutis
- Gevulde courgettes
- Croutons
- Croutons voor in de soep
- Custardpudding
- Eend met ananas
- Gebakken ei met spek
- Italiaanse eieren in 't potje
- Eitje in cocotte
- Canadese erwtensoep
- Flensjes met kiwi-meloencompote
- Forel met dragonsaus
- Forel met mosterdsaus
- Forelfilet met basilicumsaus
- Frambozengebakjes
- Frikadel (perkedèl)
- Gepocheerd fruit
- Fruittaart
- Gamba op een bedje van sojascheuten
- Garnalen met peultjes en maïskolfjes
- Gehakt gevuld met ham en kaas
- Gehaktballetjes, meerdere recepten
- Gehaktballetjes met citroensaus
- Gehaktballetjes met courgette
- Gehaktballetjes met jachtsaus
- Gehaktbrood, meerdere recepten
- Gehaktcurry met uien
- Italiaanse gehaktrol
- Gehaktschotel met aubergine
- Oosterse gehaktschijfjes
- Goulash
- Groente
- Groenteclafoutis met ham
- Groentecurry met gember
- Groenteschotel
- Indonesische groenteschotel
- Ierse appelcake
- Indiase curry met vis
- Indonesische groenteschotel
- Indonesische kipsaté-aardappelschotel
- Inktvis gevuld met tuinkruiden
- Italiaanse eieren in 't potje
- Italiaanse gehaktrol
- Gesmolten kaas
- Kaasfondue
- Kaassaus
- Kabeljauw met mosterd roomsaus
- Kabeljauw met venkel en bacon
- Pescado ala Veracruz, Kabeljauwfilet à la Veracruz
- Kabeljauwragoût
- Kabeljauwschotel met venkel
- Kabinetpudding
- Kalfsvlees in madera-roomsaus
- Karamel popcorn
- Karamelsaus
- Keizersbaarsfilet met tomatensaus
- Kerriekip met bloemkool
- Kerrie saus
- Kersenclafoutis
- Kip in kerriesaus
- Kip-maïs-chowder
- Kip met hoisinsaus en cashewnoten
- Kip met peultjes
- Kip met tomaat en rijst
- Kip Ming
- Kip uit Singapore
- Kipfilet in vruchtensaus
- Gevulde kipfilets in rode wijnsaus
- Kipfilet met kaas
- Kipfilet met tomaten-kaassaus
- Kippenbouillon
- Kippenleverpastei met groene peperbolletjes
- Kippensoep
- Oosterse kippensoep
- Indonesische kipsaté-aardappelschotel
- Kipstukjes met kerriegroente
- Knoflookboter
- Gevulde knolselderij
- Knolselderijpuree
- Knolselderij-wortel-roomsoep
- Koffie advocaat
- Kokkel-preitaartjes
- Kokoskoekjes
- Pittige komkommers
- Koude zoetzure kool
- Koude komkommersoep
- Konijn met zoetzure saus
- Kool (boeren-, Chinese-, savooie- of wittekool)
- Rode kool, meerdere recepten
- Krabballetjes met gembersaus
- Krabsoufflé
- Krieltjes
- Kruidcake met vruchten
- Zoete kruidkoek
- Lamscurry
- Zoetzure lamsgehaktballetjes
- Lamskarbonades met ui en karwij
- Lamskoteletten met honingsaus
- Lamsragoût
- Gevulde lamsrollade
- Lamsvlees met verse kruiden
- Lamsvleesschotel uit de Balkan
- Kruidig lamsvlees uit India
- Limoenpudding met granaatappelsaus
- Linzencurry
- Linzensoep
- Macaroni of spaghetti
- Macaronischotel
- Maïs met kerrieboter
- Makreel met gember en kokos
- Mini-paprika's met biefreepjes
- Mosselen
- Mosterdsaus
- Mousse van kip
- Sneetje mozzarella
- Muffin met roerei en ham
- Paascake met kokos en chocolade
- Paprika met kaassaus
- Paprikaringen met gehakt
- Pasta met spinazie, spekjes en roomkaas
- Snelle pastasaus met Gorgonzola
- Peren met chocoladesaus
- Perenmousse met citroen
- Pepervlees met prei en paprika
- Perzikjam
- Pescado ala Veracruz, Kabeljauwfilet à la Veracruz
- Pindasaus
- Snelle pindasaus
- Kruidige piperade met tomaat en ham
- Pizzasneetje
- Prei
- Preisoep met Boursin
- Prinsessenschoteltje
- Pruimenchutney
- Romige pruimenvla
- Ragoût van kalfsnieren met dragonsaus
- Risotto met rozemarijn
- Romige risotto
- Riz á la Condé
- Roerei
- Roerei met tuinkruiden
- Rookworst
- Roomparfait met warme bramen
- Roux
- Rijst koken
- Gebakken rijst met ham, boontjes en eieren
- Rijstpudding met vanillesaus
- Pikante rijstschotel
- Sachertorte
- Sam-zoenen
- Scholfilet op een bedje van wintergroenten
- Scholrolletjes
- Scholrolletjes met ham en spinazie
- Shanghai-mie
- Gevulde sinaasappels met zabaglione
- Sint-Jakobsmosselen in pepersaus
- Sint-Jakobsschelpen in pepersaus
- Slasoep met garnalen
- Sneetje mozzarella
- Gevulde speculaas
- Spek
- Dunne sperziebonen op Chinese wijze
- Spinazietimbaaltjes met wijnsaus
- Stamppot zuurkool
- Stoofpot van kip
- Szechuanbiefstuk
- Tagliatelle met champignons en ham
- Tartaarbroodje
- Terrine paysanne aux noisettes (vleespastei met hazelnoten)
- Thaise aubergine
- Tomaat-eischotel met mortadella
- Tomaten met rijst gevuld
- Tomatensaus
- Tomatensoep
- Pikante tomatensoep
- Tropische schotel
- Tulband
- Tutti-fruttischotel met aardappel
- Varkensstoofschotel met bier
- Varkenshaas met peultjes
- Varkensvlees met bleekselderij en blauwe kaas
- Varkensvlees met satésaus
- Gevulde venkelbladeren met vismousse
- Vis in pittige broccoli-kokossaus
- Geurige visbouillon
- Viscurry
- Visfilets met vruchtensaus
- Gevulde visrolletjes
- Hartige visschotel met tutti frutti en noten
- Vissoep, meerdere recepten
- Visterrine met scampi
- Visterrine met zalm
- Vruchten met kruimels
- Vijgenbloempjes
- Witlof
- Witlofsoep
- Witte bonen met paprika, courgette en ham
- Witte saus
- Zwitserse wortelcake
- Wortelsoep
- Worteltjes
- Wijngelei met vruchten
- Warme wijngrog
- Wijnperen
- Zalmfilet met kruidenroomkaas
- Zalmfilet met roomkaas en basilicum
- Zalmforel met gorgonzola
- Zalmmoten met pesto en noten
- Zalmmousse
- Zalm-roomsaus
- Zeeduivel met gesmolten kruidenboter
- Zoete kruidkoek
- Chinese zomergroentenmix
- Zuiderse vissoep
- Zuurkool-kip
- Zuurkool stamppot
- Zwarte-bessenmuffins
- Zwitserse wortelcake
Voor het laatst bijgewerkt op: