Zo plan je de perfecte barbecue

Zo plan je de perfecte barbecue

Niets zo gezellig als op een zomerse dag de barbecue aansteken. Vlees, groenten, vis of fruit. We gooien werkelijk álles op de BBQ. Met onze tips en gloeiende barbecuerecepten kan het niet misgaan.

Vlees op de BBQ

Bij een goed stukje vlees hoort een even goed barbecuerecept. Daarom vind je hier alvast een pak recepten, tips en trucs om vlees op de barbecue nóg lekkerder klaar te maken.

Groenten op de BBQ

Groenten zijn niet alleen heerlijk naast maar ook óp de barbecue. Groenten op de barbecue bereiden vraagt – net zoals bij vlees of vis – een beetje voorkennis. Met onze recepten en tips ontdek je dat ook groenten en barbecue voorbestemd zijn voor elkaar.

Vis op de BBQ

Op een brochette, in papillot, als filet of in zijn geheel… Met vis op de barbecue is het altijd feest. Sla hier originele BBQ-recepten en tips voor de allerlekkerste visbarbecue aan de haak.

Kip op de BBQ

Ben jij te verleiden met een sappig stukje kip op de BBQ? Dan zullen onze heerlijke barbecue-ideetjes met kip vast en zeker bij jou in de smaak vallen.

Zo barbecue je veilig

Barbecueën doe je omdat het lekker is én omdat het zo gezellig is. Hoe maak je er als gastheer of -vrouw ook een ontspannen en veilige barbecue van?

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug