voor 2 personen
|
|
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in ca. 20 minuten gaar. Snijd de worteltjes van de raapsteeltjes. Was de raapsteeltjes voorzichtig in ruim koud water. Laat de groente goed uitlekken. Maak de radijs en tomaatjes schoon. Snijd de radijs in plakjes en halveer de tomaatjes. Klop een dressing van azijn, de olie en wat peper. Meng de groente en schep de dressing er door. Snijd de varkenshaas in plakken van 2 cm en bestrooi ze met peper. Verwarm de margarine en bak hierin de plakken in ca. 6 minuten bruin en gaar. Was de salie en halveer de blaadjes. Bak de salie kort mee met het vlees. Schep de plakken varkenshaas met de salie op een voorverwarmde schaal. Giet 7½ cl water in de pan en roer het aanbaksel los van de panbodem. Warm de jus goed door. Serveer de jus bij het vlees en de aardappelen.