Omelet, geitenkaas Capridoux

omelet_geitenkaas_capridoux (4K)

voor 1 persoon

  • 6 schijven geitenkaas Capridoux
  • 50 g gerookte spekblokjes
  • 2 verse eieren
  • scheutje room
  • gemalen peper
  • lookpoeder
  • zeezout
  • 6 tal sluimererwten (peultjes)
  • halve ajuin
  • 4 schijven tomaat

Klop de eieren los met de room en kruiden.
Sluimererwten en ajuin grof snijden.
Bak het gerookt spek aan in een pan (geen vetstoffen toevoegen) sluimererwten en ajuin toevoegen, regelmatig omroeren.
Tomatenschijven erop.
Giet de eimassa erover en leg de schijven kaas erop en kruid nogmaals.
Laat dit op een zacht vuur stollen.
Zet even onder de grill zodat de kaas goed gesmolten is.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug