|
|
|
Taboulehsalade
Verhit 1 eetlepel olie en bak de aubergine ± 5 minuten.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Schenk in een pan zoveel kokend water over de bulghur dat die 2½ cm onder staat.
Breng de bulghur met de deksel op de pan aan de kook en kook ze in 15 - 20 minuten zachtjes gaar.
Laat de bulghur dan in ± 1 uur afkoelen.
Vermeng de afgekoelde bulghur met de aubergine, 2 eetlepels olie, het citroensap, de munt, tomaten, lente-uitjes, zout, peper en olijven.
Doperwtenguacamole
Pureer alle ingrediënten.
Lamskoteletjes
Verhit de grill of grillplaat.
Wrijf de lamskoteletjes in met knoflook, zout, peper en olie en rooster ze onder de grill of op de grillplaat aan beide zijden ± 4 minuten.
Bron: Astrid Veltman