|
|
Snijd de tomaat in blokjes, de jalapeño fijn en meng dit in een schaal met de zwarte bonen, maïs, olijfolie en zout en peper.
Sprenkel het sap van een halve limoen (per 4 personen) erover en roer alles goed door.
Snijd de puntpaprika's doormidden en ontdoe deze van de zaadlijsten.
Vul de paprika's met het mengsel, bestrooi het met geraspte kaas en omwikkel ze met aluminiumfolie.
Leg de pakketjes zo'n 20 minuten op de barbecue.
Serveer de paprika's met een schep crème fraîche, verse koriander en partjes limoen.
voor 4 stuks
|
|
Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om op de barbecue te leggen.
Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper.
Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen.
Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm.
Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq, let op dat de onderkant snel zwart wordt.
Je kan ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen.
Geen lekker weer om te barbecuen?
Leg de paprika's dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 °C.