Gegrilde aubergines en paprika's, pesto met amandelen
en Passendale op een geroosterd stokbrood

vegetarisch

  • stokbrood
  • 4 takjes basilicum
  • 100 g volledige en gepelde amandelen
  • 20 cl olijfolie
  • 100 g Parmezaan
  • 1 knoflookteentje
  • 4 sneden Passendale Classic
  • (gegrilde) aubergines en paprika's
  • peper
  • zout

Meng de amandelen, de Parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum.
Voeg er olijfolie aan toe en mix alles samen om een gladde pasta te verkrijgen.
Snijd het stokbrood in de lengte door.
Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale en de gegrilde groentesoorten.

Je kan zelf de aubergines en paprika’s grillen in een grillpan.
Je vindt ze ook terug in alle grootwarenhuizen in de koelrekken.
Soms zelfs in de diepvriesafdeling.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug