voor 4 tot 6 porties
|
|
Pureer de vis in de keukenmachine.
Voeg ei, zout, de helft van de limoenrasp en het limoensap en 1½ theelepel van de rode chilipasta toe en pulseer.
Voeg vervolgens 3 eetlepels van de verse kruiden, het lente-uitje en 2 eetlepels kokos toe en meng opnieuw.
Strooi de resterende kokos in een soepbord.
Verdeel het vismengsel in 18 porties, maak ze rond en plat ze wat af.
Bedek met kokos.
Verwarm de HLF voor op 180 °C.
Doe 9 viskoekjes in de mand en schuif de mand in de HLF.
Stel de timer in op 7 minuten en bak de viskoekjes tot u het signaal van de timer hoort en ze goudbruin en gaar zijn.
Bak de resterende viskoekjes op dezelfde manier.
Schil de mango en snijd deze in kleine blokjes.
Meng met de resterende chilipasta, koriander, limoenrasp en limoensap tot een salsa.
Serveer de viskoekjes met de salsa.
Tip
Lekker met pandanrijst en geroerbakte Chinese kool.
Bron: NN