Geroosterde wintergroenten

Geroosterde wintergroenten

vegetarisch, voor 6 porties

  • 300 g pastinaak
  • 300 g knolselderie
  • 2 rode uien
  • 300 g muskaatpompoen
  • 1 eetl. verse tijmblaadjes
  • 1 eetl. olijfolie
  • peper
  • zout

Verwarm de HLF voor op 200 °C.
Schil pastinaak, knolselderie en uien.
Snijd pastinaak en knolselderie in blokjes van 2 cm en de uien in partjes.
Halveer de pompoen, verwijder de pitten en snijd in blokjes.
(De pompoen hoeft u niet te schillen.)
Meng de gesneden groenten met tijm en olijfolie.
Breng op smaak.
Doe de groenten in de mand en schuif de mand in de HLF.
Stel de timer in op 20 minuten en rooster de groenten tot u de timer hoort en de groenten bruin en gaar zijn.
Schep de groenten tijdens de bereiding één keer om.

Bron: NN

Terug