Gefrituurde gehaktballen

Gefrituurde gehaktballen

  • 750 g gehakt, half om half
  • 1 stuk broodje, van de dag ervoor
  • 2 uien, fijngehakt
  • 1 eetl. peterselie, fijngehakt
  • 1 eetl. olijfolie
  • zout
  • 3 eetl. broodkruimels
  • paprika

De broodkruimels in water weken en uitpersen.
Kneed de broodkruimels, gehakte uien, peterselie en olijfolie tot een gladde massa.
Breng op smaak met zout & peper.
Vorm kleine balletjes en rol ze in de broodkruimels.
Plaats de gehaktballetjes in het mandje van de HLF en bak ze in 20 minuten bij 200 °C (zonder toevoeging van extra vet).
Serveer heet de gebakken gehaktballetjes.

Tip
Serveer de gebakken gehaktballetjes met een dipsaus naar keuze.

Foto: Belladonnalena
Gepubliceerd door: ich koche

Terug